21.11.2022

Завершився перший в Україні Буткемп з фокусом на інновації харчової промисловості та медичної сфери: Підсумки

18-19 листопада відбувся “Food and Health Innovation in Ukraine” Bootcamp - перший в Україні Буткемп з фокусом на інновації харчової промисловості та медичної сфери. Організаторами виступили Український фонд стартапів, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Корпорація «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» спільно з Європейським проєктом розвитку інновацій Inter HEI Initiative та EIT Food. У дводенному онлайн-заході взяли участь близько 100 учасників, серед яких - технологічні підприємці, стартапи, студенти, аспіранти, випускники вузів та ін. Програма Буткемпу включала в себе теоретичну та прикладну частини, де учасники мали можливість познайомитись з ключовими тенденціями у харчовій та медичній сферах від лідерів ринку, знайти актуальні бізнес-ідеї для розвитку власних проєктів у харчовій або медичній галузі, а також дізнатись про можливості комерціалізувати власні ідеї. В рамках Буткемпу команди й одноосібні учасники також взяли участь у воркшопах від провідних експертів у галузі інноваційної й інвестиційної діяльності, активно спілкувалися з партнерами заходу й запрошеними експертами, долучалися до настановчих сесій, отримали практичні поради від менторів щодо просування власної справи тощо. Протягом двох днів на заході панувала атмосфера інтенсивного наставництва під опікою провідних експертів у питаннях бізнесу, маркетингу, продажів, інвестицій та інновацій, а також професіоналів в напрямку харчової промисловості та медичної сфери. Відеозапис «Food and Health Innovation in Ukraine»: День 1День 2.