Завершився перший в Україні Буткемп з фокусом на інновації харчової промисловості та медичної сфери: Підсумки

18-19 листопада відбувся “Food and Health Innovation in Ukraine” Bootcamp – перший в Україні Буткемп з фокусом на інновації харчової промисловості та медичної сфери.
Організаторами виступили Український фонд стартапів, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Корпорація «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» спільно з Європейським проєктом розвитку інновацій Inter HEI Initiative та EIT Food.
У дводенному онлайн-заході взяли участь близько 100 учасників, серед яких – технологічні підприємці, стартапи, студенти, аспіранти, випускники вузів та ін.
Програма Буткемпу включала в себе теоретичну та прикладну частини, де учасники мали можливість познайомитись з ключовими тенденціями у харчовій та медичній сферах від лідерів ринку, знайти актуальні бізнес-ідеї для розвитку власних проєктів у харчовій або медичній галузі, а також дізнатись про можливості комерціалізувати власні ідеї.
В рамках Буткемпу команди й одноосібні учасники також взяли участь у воркшопах від провідних експертів у галузі інноваційної й інвестиційної діяльності, активно спілкувалися з партнерами заходу й запрошеними експертами, долучалися до настановчих сесій, отримали практичні поради від менторів щодо просування власної справи тощо.
Протягом двох днів на заході панувала атмосфера інтенсивного наставництва під опікою провідних експертів у питаннях бізнесу, маркетингу, продажів, інвестицій та інновацій, а також професіоналів в напрямку харчової промисловості та медичної сфери.
Відеозапис «Food and Health Innovation in Ukraine»: День 1, День 2.