INTERHEI FOOD AND HEALTH INNOVATORS UKRAINE!

Відкрито набір українських студентів та стартапів/спін-офф компаній на програму InterHEI Food and Health Innovators Ukraine!
Раді анонсувати, що конкурс на програму навчання студентів та менторингу стартапів/спін-офів відкрито! Якщо ви студент з ідеєю стартапу чи зацікавлені у галузях харчових продуктів/охорони здоров’я або представник стартапу чи спін-офф компанії у відповідній сфері на ранній стадії розвитку і хочете прискорити ваше зростання, скористайтеся цією можливістю та подайте заявку на участь у програмі підтримки InterHEI Food and Health Innovators Ukraine вже зараз!
InterHEI Food and Health Innovators Ukraine – це програма навчання, менторства та акселерації, яка складається з двох частин:
– Перша частина програми (менторство та навчання) має на меті провести навчальний курс з Design Thinking для студентів та представників вищих навчальних закладів, який допоможе учасникам краще збагнути дизайн-мислення як підхід до розв’язання складних проблем та створення інновацій у галузі харчових продуктів та охорони здоров‘я. Програма також надасть підтримку стартапам та спін-оффам на ранніх етапах розвитку, пов’язаними з актуальними аграрно-харчовими та медичними системами.
– Друга частина програми пропонує акселерацію для найкращих стартапів (у тому числі тих, які будуть створені за результатами навчання під час першої частини програми), які мають інтерес до створення конкурентноспроможних інноваційних компаній. Учасники отримають практичні навички про новітні харчові та медичні технології та тенденції досліджень, що дозволить їм продемонструвати результати програми під час Демо дня за участі галузевих експертів, партнерів та фіналістів програми.
ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ?
Навчання InterHEI Food and Health Innovators Ukraine з курсу Design Thinking спрямоване на навчання українських студентів, які мають ідеї стартапів у сфері харчових продуктів та охорони здоров‘я, навчаються на відповідних спеціальностях або зацікавлені у дослідженнях у цій галузі.
Конкурс для стартапів та спін-офф компаній спрямований на підтримку компаній на ранніх стадіях розвитку, що працюють в одному з фокусних напрямків інновацій EIT Food (будь ласка, прогляньте повний список за посиланням) або у сферах, пов’язаних з охороною здоров’я, таких як дієтичні добавки, нутрицевтики та безпеки харчових продуктів.
Студенти та стартап/спін-офф компанії-учасники не сплачують вартість навчання.
Для отримання додаткової інформації, будь ласка, завантажте брошуру про програму підтримки студентів та стартапів/спін-офф від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine, в якій описані детальні аспекти програми.
ТАЙМЛАЙН
Навчання студентів та програма підтримки стартапів/спін-офів від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine розпочнеться в серпні 2023 року. Прийом заявок триватиме від 30 червня до 21 липня 2023 року включно. Організатори можуть продовжити термін подачі заявок на свій розсуд.
Як взяти участь?
ЯКЩО ВИ СТАРТАП:
Перш ніж подати заявку, зверніть увагу:
- Ви можете заповнити цю форму ЛИШЕ як зареєстрована юридична особа (стартап/спін-офф компанія) чи фізична особа-підприємець на ранній стадії розвитку, або зобов’язуєтесь зареєструватись до завершення програми.
- Брати участь у програмі InterHEI Food and Health Innovators Ukraine можуть лише ті компанії, які офіційно зареєстровані та здійснюють свою діяльність в Україні.
- Для того, щоб подати заявку для участі у програмі InterHEI Food and Health Innovators Ukraine, основна діяльність вашої компанії повинна відповідати одному із напрямів інновацій EIT Food, включаючи диверсифікацію білків, кругові харчові системи, стале сільське господарство, стійку аквакультуру та цільове харчування. Або бути пов’язаною з інноваціями у сфері охорони здоров’я, такими як дієтичні добавки, нутрицевтики, безпеки харчових продуктів.
- Вам потрібно обрати види підтримки у формі, які потребує ваш стартап/спін-офф компанія.
- Пріоритет надаватиметься стартапам/спін-офф компаніям, у яких принаймні один із співзасновників працює в наукових організаціях (університетах або науково-дослідних інститутах).
- Пріоритет надаватиметься стартапам/спін-офф компаніям від українських партнерів, які беруть участь у проекті InterHEI, а саме Науковому парку Національного університету «Львівська політехніка», Науковому парку Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Vacuum Deep Tech Accelerator, Українському фонду стартапів, Національному університету “Львівська політехніка” та Київському національному університету імені Тараса Шевченка.
- Підтримка надаватиметься щонайменше два місяці. Тому власник/засновник/ директор стартапу/спін-оффу повинен підтвердити свою готовність до участі у програмі підтримки протягом усього двомісячного періоду.
- Всі послуги підтримки надаватимуться українською мовою.
- Організатори залишають за собою право змінювати встановлені години та види послуг.
ЯКЩО ВИ СТУДЕНТ:
Приєднуйтеся до програми InterHEI Food and Health Innovators Ukraine вже сьогодні!
Подати заявку на участь у програмі можна з 30 червня до 21 липня.
Для отримання додаткової інформації щодо деталей програми
- навчання студентів, звертайтесь за контактами: Ковтун Анастасія ([email protected]), Александрова Поліна ([email protected])
- підтримки стартапів/спін-офів, звертайтесь за контактами: Комарницька Евеліна ([email protected]).
InterHEI Food and Health Innovators Ukraine реалізовується Науковим парком Національного університету «Львівська політехніка», Науковим парком Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Vacuum Deep Tech Accelerator у партнерстві з Українським фондом стартапів, Національним університетом “Львівська політехніка” та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.
InterHEI Food and Health Innovators Ukraine є частиною проекту InterHEI, пан’європейського консорціуму, що реалізує Міждисциплінарну програму сприяння підприємництву у вищих навчальних закладах. InterHEI, під керівництвом Варшавського університету, об’єднує партнерів консорціуму з Греції, Італії, Польщі, Сербії, Словаччини, Іспанії, Туреччини та України, надаючи високоякісні знання та найкращі практики у сфері харчування та охорони здоров’я.